+4673 761 454 56
info@sandbergsbyggab.se
St Paulsgatan 55
143 43 Stockholm,

Altanbygge

Om du är på jakt efter ett pålitligt företag som kan göra din altandröm till en verklighet behöver du inte titta längre bort än till Sandbergsbygg. Med sin erfarenhet och stora kunskap av altanbyggen är man i säkra händer när man anställer byggarbetarna från detta företag. De utför en rad olika arbeten, men ger även tips och rådgivning utifrån deras erfarenheter av tidigare byggen. Det är viktigt för Sandbergsbygg att både privatpersonen och den anställde kommer till tals, och att rådgivning kan ges utifrån önskemål från kunden. Oavsett om man är ett företag eller en privatperson anser Sandbergsbygg att det är av yttersta vikt att man ska få den altan som man drömmer om.

Letar du efter ett trädäck, soldäck, altan eller uteterrass? Är du i behov av en markis som skyddar mot solen under en varm sommardag? Är ditt hus, lägenhet eller företagsbyggnad beläget i Sunderbyn, Gammelstad, Luleå eller Boden? Då kan Anderssons bygg hjälpa dig! Se till att förlänga bostadens livslängd och höja värdet genom att låta bygga en stilfull altan, trädäck, terrass eller soldäck. Detta är den perfekta platsen att bjuda in vänner och familj till under sommaren. Kanske vill man sitta och ta en kopp kaffe med en vän, eller bjuda in till en storslagen middag.

Altanen kan beskrivas som en förlängning av det hus som man redan har, och det är därför av yttersta vikt att formen blir rätt och att utseendet fungerar med resten av huset. Självfallet väljer man själv hur stor eller liten altanen ska vara, och utefter kundens önskemål och företagets rådgivning kan bygget dra igång. En sak som är bra att tänka på är att man bör placera altanen på sydöstra eller sydvästra sidan. På så sätt får man så många soltimmar som möjligt. I Stockholm samarbetar vi med www.markiser-stockholm.com