+4673 761 454 56
info@sandbergsbyggab.se
St Paulsgatan 55
143 43 Stockholm,

Badrum och VVS

Badrum och VVS är någonting som många väljer att lämna till proffsen. Det är inte alltid lätt att få allting rätt, och därför är det en god idé att ta hjälp av Sandbergsbygg. De utför arbetena på ett snabbt, smidigt och effektivt sätt samtidigt som alla de anställda är pålitliga och kunniga. De kan hjälpa en att bygga hus, snickra, lägga tak, montera fönster och dörrar samt att bygga om. Det spelar ingen roll om man är ett företag eller privatperson. Anderssons bygg finns där för att utföra arbetet på bästa sätt. Expertis till bra pris, helt enkelt.

Befinner du dig i Boden eller Luleå? Kanske Sunderbyn eller Gammelstad? Då kan Sandbergsbygg hjälpa dig att renovera ditt badrum, lägga kakel och klinker eller vad du nu än behöver. Snickarna har lång erfarenhet och stor kunskap gällande att renovera badrum, och kan erbjuda rådgivning och idéer utöver det fysiska jobbet. Trots att de finns i hela fyrkanten-området siktar de mest in sig på de ovannämnda platserna tillsammans med Alvik, Kalix, Kallax, Avan, Rosvik och Bergnäset. Om en badrumsrenovering blir lyckad håller det länge samtidigt som huset får ett högre värde, vilket endast är en av de många anledningarna till varför man bör ta in en expert för att renovera sitt badrum. Vi och vår närmaste samarbetspartner badrumsrenoveringstockholm.me är experter inom området.

Det är inte alltid enkelt att veta hur man själv ska gå tillväga och vilket kakel man ska använda, alternativt om man vill ha en plastmatta. Sedan behöver man ju även välja en färg som passar in med resten av byggnaden. Sandbergsbygg ger tips om detta, bland mycket annat. Självfallet tar de även hänsyn till kundens önskemål. När det sedan kommer till VVS står detta för värme, ventilation och sanitet, vilket är ett annat område som Sandbergsbygg hjälper till med. Behöver du en rörmokare? Ta kontakt med Sandbergsbygg!