+4673 761 454 56
info@sandbergsbyggab.se
St Paulsgatan 55
143 43 Stockholm,

Fönster och dörrar

Bland de många tjänster som Sandbergsbygg erbjuder finns dörrar och fönster. Inte är det alltid det enklaste att montera på dessa själv, och om man vill att det ska bli rätt och riktigt är det alltid bra att ta in en expert som har stor erfarenhet av dessa arbeten. Att en dörr eller fönster har monterats på rätt sätt är av yttersta vikt, huvudsakligen för två olika anledningar. För det första är fönstren och dörrarna det första som en gäst ser när de anländer till ens hus. Inte blir det en fin exteriör om de på något vis är felmonterade eller rentutav sitter på fel plats. För det andra vill man att huset ska vara tätt. Under vintern är det ingen höjdare om kall luft sipprar in genom springorna på grund av att fönstren och dörrarna inte sitter på rätt plats.

Detta är någonting som man slipper oroa sig för om man tar hjälp av Anderssons bygg. Med en glasmästares expertis vet de exakt hur man monterar dörrar och fönster på bästa sätt för att kunden ska bli nöjd och glad. vi akuta behov samarbetar vi med jourglasmästare.se.

Sandbergsbygg erfarenheter sträcker sig långt, och de är mer än villiga att lyssna på kundens tankar och funderingar. Samtidigt som de mottar önskemål ger de även tips utifrån deras kunskap om ämnet och tidigare erfarenheter. Det är ett gemensamt arbete där kunden får komma till tals lika mycket som glasmästaren. Med tanke på att Sandbergsbygg är oberoende talar de strikt från vad de själva anser är en god lösning. Självfallet är ens hus av yttersta vikt, då man vanligtvis bor där under en lång tid, och Sandbergsbygg anser att det därför självklart inte bara ska bli bra nog, utan till och med långt över förväntningarna. Allt är möjligt med lite hjälp av Sandbergsbygg. För offertfrågor kan ni kontakta oss: