+4673 761 454 56
info@sandbergsbyggab.se
St Paulsgatan 55
143 43 Stockholm,

Sandbergs Bygg

Om du söker någonting som är utöver vad en vanlig byggfirma är finns Sandbergsbygg där för att erbjuda allt det du kan tänka dig. De erbjuder inte endast hjälp med byggen i form av fysiska arbeten, men vill även se till så att du får den rådgivningen som du vill ha. Jobben de utför är så många att man knappt kan få ner dem på en lista, men några av de mest vanliga jobben inkluderar tak-, garage-, hus- och byggjobb i allmänhet. Även altaner, ombyggnationer, badrum, kök, verkstadslokal och lantbruk är olika arbeten som Sandbergsbygg jobbar flitigt med. Personalen på Sandbergsbygg har expertis inom de ovannämnda ämnena. Kanske behöver man montera av en dörr, kanske vill man installera ett sprillans nytt kök eller kanske är man i behov av att lägga om taket. Vad man än behöver hjälp med finns Sandbergsbygg där för att göra hela processen enkel, smidig och utan att tära på ens plånbok.

Hur kom då Sandbergsbygg egentligen till? Det var år 1996 som dörrarna slogs upp och Sandbergsbygg satte fart med det de är bäst på: Byggen och rådgivning kring detta. För närvarande är det Joel Andersson som driver företaget, och Sandbergsbygg har kommit långa vägar sedan det startades upp. Till en början lade nämligen företaget fokus på arbeten i mindre skala åt privatpersoner och mindre företag. Som förväntat av Sandbergsbygg blev företaget allt mer populärt, vilket betydde att personalen blev fler. Nu kunde Sandbergsbygg ta in ännu fler personer som var experter inom ett visst område gällande bygg, vilket betydde att kundens behov och efterfrågan kunde mötas på ett ännu bättre sätt än tidigare.

Några år senare startades även Sandberg fastighetsförvaltning av Jesper Olofsson i egen regi, där han ansåg att det är av yttersta vikt att lyssna och fokusera på vad kunden vill och behöver. För närvarande jobbar fem personer på Sandbergs Fastighetsförvaltning.

Om vi ska återgå till Sandbergsbygg är det viktigt att nämna hur expertisen spelar en stor roll i företaget, och kunskapen som de har inom sitt område har sett till så att de har kunnat vara verksamma i mer än 20 år. Vare sig det handlar om företag, offentliga platser eller specifika företag kan man lita på att Sandbergsbygg gör ett välutfört jobb med de många byggarbeten som de erbjuder. Smått eller stort, avancerade byggarbeten eller lite enklare. Sandbergsbygg anser att alla jobb är viktiga, oavsett storlek eller svårighetsgrad.

Företagets principer bygger på att man ska visa respekt gentemot varandra, lyssna på kundens vilja och idéer samt att alltid ha hög kvalitet i åtanke. Man ska alltid få ett gott bemötande av de anställda som tar med sig stor erfarenhet och många tips och idéer. Självfallet finns det heller ingen slöhet att tala om. På Sandbergsbygg arbetar de i ett snabbt tempo trots att arbetet ändå blir väldigt noggrant utfört. De har stor flexibilitet när det kommer till arbetet och arbetstiderna, samt att de verkligen inte har någonting emot att ta till sig idéer från kunderna gällande önskemål och behov. Om man vill ha ett bygge på ett specifikt sätt är det bara att tala med snickaren och förklara hur man vill ha det.

Sandbergsbygg har miljön i åtanke under alla sina projekt, och tar därför bara hjälp av hållbart material och metoder som är skonsamma för miljön. Detta är en av de

anledningar till varför Sandbergsbygg har haft en sådan positiv utveckling. Det finns ett flertal platser där man kan finna företaget. Om man till exempel befinner sig i Piteå, Kalix, Boden, Luleå, Avan eller Gammelstad så är det bara att ta kontakt med dem. Vare sig det handlar om tak-, garage-, lantbruk-, badrumsrenovering-, lokal- eller husarbeten finns Sandbergsbygg där för en i ur och skur. Sandergsbygg i samarbete med Köksrenovering-stockholm.nu och takläggare-norrköping.nu