+4673 761 454 56
info@sandbergsbyggab.se
St Paulsgatan 55
143 43 Stockholm,

Tapetsering och måleri

Att måla är någonting som vissa privatpersoner tar hand om själv, men som inte alltid blir rätt. Särskilt när det kommer till just tapetsering. Man bör därför vara på den säkra sidan och istället ta in experter som vet vad de gör. Varför spendera så mycket av sin värdefulla tid på att måla när man inte ens kan vara säker på att allting blir rätt? Gör det smidigt för dig och ta hjälp av Sandbergsbygg istället! Målarna på det här företaget har lång erfarenhet av målning och tapetsering, samtidigt som de kan erbjuda rådgivning, tips och idéer. Sandbergsbygg anser ju nämligen att det är viktigt att kunden får komma till tals, och tar hänsyn till de önskemål som privatpersonen eller företaget har.

De är helt oberoende och lutar därför inte mot en viss produkt bara för att det gynnar företaget. Istället kan Sandbergsbygg rekommendera just de produkter som de från erfarenhet vet är bäst. Dålig färg slits lätt av och håller inte särskilt länge. Just därför är det bra att få hjälp av Sandbergsbygg, då de har kunskapen att veta hur en hållbar färg ska vara.

Sandbergsbygg kan både spackla, måla, slipa och tapetsera i bostaden. Vare sig man vill få sitt hus målat, sin lägenhet tapetserad eller sitt kontor uppfräschat finns Sandbergsbygg där för att på bästa sätt utföra arbetet. För mer information om tapetsering och måleri hos Sandbergsbygg behöver man endast ta en titt på deras hemsida. Där finnar man ett berg av information gällande alla de olika tjänsterna som de utför. Man kan även passa på att ringa dem om man har några frågor som man direkt vill få svar på. Man kan alltid lita på Sandbergsbygg för ett väl utfört arbete!

För offertfrågor kan ni kontakta oss: